Facts

 

Diamanter

Alle Hirschs diamanter er udelukkende købt via diamantleverandører der er medlem af WFDB -World federation of diamond bourses.
WFDB forpligtiger sine medlemmer til opretholde høje standarder for arbejdsprocesser og ærlighed, samt fører opsyn med at medlemmerne overholder disse regler.

 

 

Alle diamanter er konfliktfri og er kontrollerede af Kimberly processen - KP (UN resolution A/RES/55/56) Denne myndighed kontrollerer i samarbejde med erhvervslivet og civilsamfundet, heriblandt de danske toldmyndigheder, diamanterne hele vejen fra mine til slibning.
 

 

Ædelsten

Vi har valgt kun at bruge ægte, ubehandlede ædelstene i vores smykker. Ædelstenene er et naturprodukt ( ikke syntetiske) og ikke fremstillet i et labaratorium. 

Farverne er som naturen har skabt dem. De har ikke været udsat for nogen farvepåvirkende behandlinger - det være sig opvarmning, kemisk behandling eller strålebehandling.

 

Guld

Hirsch laver smykker udelukkende i 18 eller 14 kt. massivt guld.

Dansk Ædelmetalkontrol står for løbende stikprøver af lødighed.

De guldleverandører vi har valgt, forhandler kun bioguld, dvs gammelt guld der er renset/raffineret og dermed genanvendt til produktion