Trykhed når du køber diamanter

 

 

Diamanter med tryghed

Du er altid garanteret hver eneste af vores diamanter stammer fra ansvarlig og konfliktfri minedrift, og altid er indkøbt i henhold til United Nations konventioner og har gennemgået Kimberly processen.

Alle Hirschs diamanter er udelukkende købt via diamantleverandører der er medlem af WFDB - World Federation of Diamond Bourses.
 

WFDB forpligtiger sine medlemmer til at opretholde høje standarder for arbejdsprocesser og ærlighed, samt fører opsyn med at medlemmerne overholder disse regler.
 

Alle diamanter er konfliktfri og er kontrollerede af Kimberly processen - KP (UN resolution A/RES/55/56) Denne myndighed kontrollerer i samarbejde med erhvervslivet og civilsamfundet, heriblandt de danske toldmyndigheder, diamanterne hele vejen fra mine til slibning.
 

Derfor er du altid garanteret hver eneste af vores diamanter stammer fra ansvarlig og konfliktfri minedrift, og er altid indkøb i henhold til United Nations konventioner og er alle Kimberley certificeret. Derudover har vi hos Hirsch Jewellery valgt kun at handle med diamanter, som har de mest troværdige og respekterede certifikater i verden. Vi handler udelukket med diamanter som et har følgende certifikater GiA, HRD eller IGI, når diamanten er over 0.03 carat.

 

Hirsch Jewellery deler dine bekymringer om kun at håndtere 100 % etisk udvundet mineraler. Virksomheden garanterer ikke at sælge, handle, godkende eller endda engagere sig i produkter fra konfliktområder. I fuld overensstemmelse med Kimberley Process Certification Scheme (KPCS), Patriot Act og FN-resolutioner, er virksomheden forpligtet til kun at arbejde med legitime diamanter , ædelsten og guld.

Derudover kræver virksomheden juridisk bundne kontrakter mellem alle leverandører, som sikrer, at vi kun opnåede etisk udvundet, konfliktfrie varer gennem legitime midler. Hirsch Jewellery køber ikke diamanter fra områder, der er berørt af bare aktivitet, såsom Elfenbenskysten, Angola, Liberia, Den Demokratiske Republik Congo og Sierra Leone.

Hirsch Jewellery ønsker at indgyde tillid til vores kunder, at vi stræber efter at gøre alt, hvad der står i vores magt for at understøtte et sundt økosystem. Dette stammer fra de leverandører, vi handler med, til de varer, vi bruger, og til de produkter, vi sælger. Især i dagens verden med avancerede teknologier og indbyrdes forbundet kommunikation er vores forpligtelse til altid at opretholde optimal respekt for alle miljømæssige, sociale og sikkerhedsmæssige praksisser. Vores omdømme er vigtigt for os, så tøv ikke med at kontakte os med spørgsmål eller bekymringer.

Læs mere om diamant certifikater HER