Diamanter af høj kvalitet

Du er altid garanteret hver eneste af vores diamanter stammer fra ansvarlig og konfliktfri minedrift, og altid er altid indkøbt i henhold til United Nations konventioner og har gennemgået Kimberly processen.

 

Her ser du et eksempel på et GIA Certifikat

 

 

Certifikater på diamanter

Der medfølger Hirsch certifikat med alle diamanter og med Top Wesselton diamanter fra 0.40 ct og op, medfølger et internationalt certifikat fra et af de 3 mest anerkendte diamantlaboratorier i verden: GiA, HRD og iGi.

Alle Hirschs diamanter er udelukkende købt via diamantleverandører der er medlem af WFDB - World Federation of Diamond Bourses.
WFDB forpligtiger sine medlemmer til at opretholde høje standarder for arbejdsprocesser og ærlighed, samt fører opsyn med at medlemmerne overholder disse regler.

Alle diamanter er konfliktfri og er kontrollerede af Kimberly processen - KP (UN resolution A/RES/55/56) Denne myndighed kontrollerer i samarbejde med erhvervslivet og civilsamfundet, heriblandt de danske toldmyndigheder, diamanterne hele vejen fra mine til slibning.
 

Derfor er du altid garanteret hver eneste af vores diamanter stammer fra ansvarlig og konfliktfri minedrift, og er altid indkøb i henhold til United Nations konventioner og er alle Kimberley certificeret.