Butik og værksted

Hirsch Jewellery er en butik i hjertet af Aarhus med unikke håndlavede smykker, som åbnede i september 2015.
 

Konceptet er enkelt: lidt men lækkert. Med andre ord, vi er en butik med stor personlighed, som ønsker at bidrage med smykker af høj kvalitet -et smykke for livet. Værkstedet er integreret i butikken så man kan følge med i, hvordan mange af vores smykker bliver fremstillet.

 

 

 

 

 

Butikkens rammer afspejler kærligheden til smukt, gedigent håndværk. Alt interiør er speciallavet til Hirsch af Ehlers & Visby, som har specialiceret sig i nyt design af lukusgenbrugsmaterialer.

 

En del af vores håndlavede smykker bliver til i vores værksted i Jægergårdsgade, som er en integreret del af butikken, så når du kigger forbi, kan du få et indblik i processen bag tilblivelsen af vores smykker.

 

Vi nyder et inspirerende og kreativt univers, hvor smykker af høj kvalitet bliver til.

 

Materialerne vi anvender

 

Diamanter: Alle Hirschs diamanter er udelukkende købt via diamantleverandører der er medlem af WFDB -World federation of diamond bourses.
WFDB forpligtiger sine medlemmer til opretholde høje standarder for arbejdsprocesser og ærlighed, samt fører opsyn med at medlemmerne overholder disse regler.

Alle diamanter er konfliktfri og er kontrollerede af Kimberly processen - KP (UN resolution A/RES/55/56). Denne myndighed kontrollerer i samarbejde med erhvervslivet og civilsamfundet, heriblandt de danske toldmyndigheder, diamanterne hele vejen fra mine til slibning.

Læs mere om diamanter her.

 

Ædelsten: Vi har valgt kun at bruge ægte, ubehandlede ædelstene i vores smykker. Ædelstenene er et naturprodukt (ikke syntetiske) og ikke fremstillet i et laboratorium. 

Farverne er som naturen har skabt dem. De har ikke været udsat for nogen farvepåvirkende behandlinger - det være sig opvarmning, kemisk behandling eller strålebehandling.

 

Guld: Hirsch laver smykker udelukkende i 18 eller 14 kt. massivt guld.

Dansk Ædelmetalkontrol står for løbende stikprøver af lødighed.

De guldleverandører vi har valgt, forhandler kun bioguld, dvs gammelt guld der er renset/raffineret og dermed genanvendt til produktion

Læs mere om guld her

 

 

 

 

Vores guldsmedebutik og værksted er placeret i centrum af Aarhus på charmerende Jægergårdsgade, som er kendt for sine mange specialforretninger, der er kendetegnet ved kvalitet og hyggelig stemning.

Jægergårdsgade som er en sidegade til M. P. Bruunsgade, er fuld af liv og gaderne er bestemt et besøg værd. Vi anbefaler f.eks. at kikke ind hos:

Marianne Røgild værkstedsbutik med håndlavet keramik
Formuleret - Keramik og kunsthåndværk
Lene Skau - Glasdesign
NR4 - Kunsthåndværk af høj kvalitet fra værksteder i Danmark
Maiken Berle - Håndlavede smykker
Brik Interiør - Dansk kunsthåndværk og design
Grün - Design & Boliginteriør
Resturant Juliette - Som er vores nabo. 

Hirsch ligger kun 5 minutters gang fra Banegården og 10 minutter fra Aros

 

Vi glæder os til at byde jer velkommen!

 

OMTALE

Alt for Damerne

Impact

Avisen Stiften