Fortrydelsesret


Almindelig returret: Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os, dog med undtagelse af specialfremstillet smykker. 
 
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb og sende det til os. Du kan sende en mail til info@hirschjewellery.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.
 

Smykker og løse diamanter præsenteret på webshoppen kan købes på en af de flg. 2 måder:
 

1.    Smykker, op til værdi af 20.000kr der ikke er speciallavet*, kan købes direkte på webshoppen med kreditkortbetaling med alm. fortrydelsesret.

2.    Smykker over 20.000kr kan ses på shoppen, men forhandles kun i butikken med de returneringsregler der gælder her. Hvis man ønsker det, sender vi gerne smykket og betalingen foregår her ved bankoverførsel.
 

OBS Speciallavede smykker kan ikke returneres, se afsnittet længere nede.
 

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb og sende det til os. Du kan sende en mail til info@hirschjewellery.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

 
Fortrydelse af en del af købet
 
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre, igen under forudsætning at de ikke er specialfremstillet / tilrettet.
 

Ingen fortrydelsesret
 

Smykker hvor kunden skal have lavet specialtilpasning eller smykker hvor kunden har specielle ønsker til udformning, som derefter bliver special fremstillet til kunden.

Disse aftaler kan ikke fortrydes:

a)    Smykker der specialfremstilles ved kundens bestilling. Vi informerer altid herom inden vi begynder på fremstillingen af smykket.


b)    Levering af varer, som har fået et tydeligt personligt præg.


  
Returnering
 

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. 

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. Det er samtidig dig der har ansvaret for at pakken når frem til os. Ansvaret for varen overgår først til os i det øjeblik vi modtager pakken.
Vi anbefaler du sender pakken forsikret retur.


Varens stand, når du sender den retur
 

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Er smykket brugt vil der være mærker i guldet, der kan ses i mikroskop. 

Smykker kan ikke returneres ved at indlevere det i butikken. 

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Løse sten sendes forseglede, er forseglingen brudt kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

 
Tilbagebetaling af købsbeløbet
 

Hvis du fortryder dit køb i henhold til købsbetingelserne, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.
Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, medmindre du sender os dokumentation for at have returneret den. 
 

Varen sendes til:

Hirsch
Jægergårdsgade 52
8000 Aarhus C

 
Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen. 

Du kan ikke fortryde købet ved at aflevere den personligt på ovenstående adresse.

 
Reklamationsret


Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb. Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.
Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.  
 
Varen sendes til:

Hirsch 
Jægergårdsgade 52
8000 Aarhus C

 
Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen. Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.  

 

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

 

Hent fortrydelsesformular

 

Se vores handelsbetingelser