Budget når du investerer i diamanter

 

 

Diamanter er ikke kun smukke for øjet, der er flere ting der gør, at diamanter også kan være en fornuftig investering.

 

Med undtagelse af relative små udsving, har diamantpriserne i mere end 30 år været meget stabile med en opadgående tendens. I takt med at forekomsten af nye diamanter er faldet, har efterspørgslen aldrig været større.

Hvad koster en diamanter egnet til investering

Har du et budget, kan vi give dig forslag til diverse muligheder. Vi har den viden og erfaring det kræver at rådgive dig.

 

Medlem af WFDB

Som en af de få i hele Skandinavien, er vi medlem af World Federation of Diamond Bourses og Diamond Bourse i Antwerpen, og har dermed den ekspertviden og det netværk, som er nødvendigt for at give dig bedste mulighed for en god investering.

værdifuld investeringsdiamant 10.00 carat

 

 

 

Viden og erfaring

Jo mere man forstår Diamant verdenen, jo mere sikkert kan man investere. 
 

Læs om emnet på vores hjemmeside og kom gerne forbi vores butik til konsultation. Vi deler gerne vores viden og erfaring, rådgiver og besvarer på spørgsmål.
 

I butikken kan du mødes med Smykkedesigneren, Guldsmeden og Diamanteksperten. Vi er bl.a. uddannet fra De Beers og med mange års erfaring står vi altid til rådighed, hvis du ønsker vejledning eller blot ønsker at udforske mulighederne.
 

Vi har et bredt Diamant sortiment på lager. Har vi ikke præcist det du ønsker, skaffer vi det hjem via vores netværk i diamantverdenen.

 

 

 

LÆS OM

SÅDAN GØR DU

Invester i diamanter
 

 

 

 

LÆS OM

MERE VIDEN

Diamanter som investering
 

 

 

LÆS OM

VIDERESALG

Realisering af din investeringsdiamant

 

 

 

LÆS OM

CERTIFIKAT

På diamanter